NYHEDER

Maj 2022

DELITASTE INDGÅR SOM EN DEL AF STRYHNS GRUPPEN

Vi kan med stolthed fortælle at Stryhns Gruppen, som er en af landets største fødevarekoncerner, har underskrevet en købsaftale med Delitaste. Delitastes nuværende ejer og direktør, Kim Baltzer, overlader ejerforholdet til Stryhns Gruppen. Han fortsætter som adm. direktør, mens Kristian Kornerup Jensen bliver formand i Delitaste, og sikrer dermed kontinuiteten i organisationen. ”Opkøbet ser jeg som en kæmpe anerkendelse af Delitaste-teamets professionelle og dygtige håndtering af foodservice-forretningen,”, udtaler direktør i Delitaste, Kim Baltzer, og fortsætter: ”Kombineret med Stryhns Gruppens solide platform og mangfoldige produktkompetencer står vi stærkere nu end nogensinde før, og jeg ser frem til i fremtiden at kunne skabe endnu større værdi for vores kunder.”

Januar 2022

TRADITIONEL KVALITET

Nu byder vi på en virkelig lækker chorizo, af meget høj kaliber. Med hele 123g kød pr. 100g færdigvare, får man en helt fantastisk kødfuld kvalitets chorizo, som kan bringe glæde på ethvert tapasbord.
Den egner sig også fortrinligt på sandwichs og smørrebrød.

Chorizo Ekstra, varenr. 3456

Januar 2022

DEN GODE KLASSIKKER

Kalkunbryst med paprika har altid været en populær klassikker hos danskerne. Vi giver nu mulighed for at købe den i en mindre størrelse, til gavn for også de mindre køkkener. Med et strejf af paprika er den indbydende på buffeten og samtidig et sundt og lækkert valg til sandwichen.

Kalkunbryst paprika kogt, varenr. 4965

Marts 2021

SMÅ UIMODSTÅELIGE SALSICCIA PØLSER

Salsiccia pølser er små, tykke, og grove i strukturen. De har et væld af anvendelsesmuligheder, ikke kun som pølse på en pande, men også på grillen hvor den vil vække begejstring. Brug også Salsiccia pølsens fars til alle mulige retter, lige fra risotto – pastasauce og til pizza. Prøv vores lækre varianter: Salsaccia Natura, Salsaccia Chili og Salsaccia Finnochio.

Salsiccia Natura, varenr. 3963
Salsiccia Chili, varenr. 3964
Salsiccia Finocchio, varenr. 3965

Marts 2021

DE SMÅ MED SMAG

Salami er en af Italienernes bedst kendte specialiteter, og med en garanteret smagsoplevelse, vil de altid være et hit på buffeten. Vi har tilføjet fire nye små italienske salamier til vores, i forvejen brede sortiment, som vil bidrage med succes på fx buffeten eller tapasbordet - med følelsen af Italien.

Italiensk Vilsvinesalami, varenr. 3966
Italiensk Salami Piccante, varenr. 3967
Italiensk Salami med trøffel, varenr. 3968
Italiensk Salami Finnochio, varenr. 3969

Marts 2021

KALKUNCHORIZO BBQ-PØLSE

Chorizo pølser er kødfulde, velsmagende pølser til grill og pande. Vi har forskellige varianter, og kommer nu med en helt ny variant med kalkunkød som er halal.
Chorizo pølserne kan være den lille forskel, der gør måltidet mindeværdigt for dine gæster.

Kalkunchorizo BBQ-pølse, varenr. 3455

November 2020

SPANSK CECINA

Cecina er en spansk delikatesse der kun bliver produceret i León området i det nordvestlige Spanien
Den kan være tilberedt af okse inderlår, klump eller yderlår, hvor kødet saltet og lufttørret i ca. 8 måneder. Efter de har hængt et stykke tid, bliver de let røget over egetræ i 2-3 uger, hvor den udvikler sin helt specielle smag.
Cecina er mør og smagen er himmelsk, den skal absolut smages.
Brug den gerne som en forret hvor der stænkes en god Jomfruolivenolie ovenpå for at fremhæve smagen.

Spansk cecina, varenr. 3435

Oktober 2020

DEN TYSKE KLASSIKKER

Nu har vi glæden af at lancere den populære tyske Currywurst!
En tysk specialitet med rødder i Berlin, som er det tyske svar på en dansk hotdog.
Pølserne vejer 160g, og er et hit blandt alle pølseelskere.
Server den på traditionel vis med hjemmelavet karryketchup, pommes frittes og mayo.

Currywurst, varenr. 4999F

Frostvare – bestilles i helpaller

September 2020

EN SÆRLIG DELIKATESSE FRA ITALIEN

Lardo er en italiensk specialitet som er lavet af svinefedt, krydret med udsøgte krydderurter.
På et tidspunkt blev Lardo opfattet som en fattigmandspise i Italien, hvilket siden har ændret sig, og i dag betragtes Lardo som kokkens hemmelige delikatesse.
Denne lardo kommer i mindre stykker og har mange anvendelsesmuligheder - fx i pastaretter.
Et kokketip er, at afsmelte lardo i en stegegryde forud for gourmetstegning af stege og andre kostligheder.

Italiensk lardo, varenr. 3951
Skal der virkelig kræses, er det varenr. 3933, du skal bestille.

August 2020

DE MANGE MULIGHEDER

Denne møre italienske skinke er tilsat de lækreste urter. Skinken trækker i lage og langtidskoges skånsomt, hvilket rigtigt kan smages.
Den har mange anvendelsesmuligheder, fx som ingrediens i salater, men også et garanteret hit på pålægsfadet, tapasbordet eller i en sandwich.


Kogt skinke med urter, varenr. 3952

Juli 2020

EN SÆRLIG PANCETTA

Her får du den italienske variant af bacon, med et særligt touch af peber. Pancetta er en legendarisk specialitet, som smager helt fantastisk af sol og sommer. Den egner sig formidabelt til pastaretter og grøntsagsretter, men den er også et hit som prikken over i’et i en burger eller sandwich.

Hvor bacon oftest tilsættes vand/lage og røges, er pancetta lufttørret, så du oplever langt mindre svind.

Pancetta med peber, varenr. 3913

Juni 2020

KRONESTEMPLET PARMASKINKE

Glæd dig til at disse to udsøgte varianter af parmaskinke er tilgængelige nu.
Den rigtige parmaskinke kan kendes på Parmakonsortiets krone og er garanti for altid høj og ensartet kvalitet.
Råvaren er udelukkende den store hvide svinerace.
Den lange modningstid på 12 – 14 måneder, sikrer en lækker sødme og mørhed, samt en blød og fyldig smag, præcis som et kvalitetsprodukt skal være.

De nye varianter er:
3953 – Parmaskinke i KVARTE stykker
3955 – Parmaskinke i skiver 100g

Februar 2020

NYE VEGETARPRODUKTER

Nu har vi fået to nye lækre vegetariske pålægspølser mere i vores sortiment.
Beviset på at kødfrit pålæg kan være både delikat og velsmagende! Pølserne er rige på protein og uden brug af hverken konserveringsmidler eller soja.
Det er pålægspølser med en genial smag og konsistens, som kun kan blive i hit på buffeten eller i sandwichen.

Vegetarpålæg, varenr. 9005 og 9006

Januar 2020

NDUJA

Denne specialitet fra Italien er en slags ekstra spicy smørbar Chorizo. Den har en lidt stærk, men unik smag og den smager helt genialt.
Nduja er stort set ukendt i Danmark, som den burde være, men den er velegnet til mange forskellige retter, gerne varme retter, som pasta eller på pizza.
Den arter sig også fortrinligt som spread i sandwich eller på minitoast under fx skinke.

Nduja, varenummer 3949

Januar 2020

ITALIENSK SPECIALITET

Guanciale er endnu en gourmetvare: Krydrede og lufttørrede grisekæber. Guanciale betyder kind på italiensk.
Guanciale sammenlignes til tider med pancetta. Den er dog mere fast i konsistensen, hvilket giver den større anvendelsesmuligheder.

Italienerne elsker deres Guanciale, og med god grund! Den er utrolig velsmagende og passer perfekt til den klassiske pasta Carbonara, men er også lige så ideel til andre pastaretter eller tyndskåret på en varm bøf.

Guanciale, italiensk lufttørret kæbesnitte, varenummer 3950

April 2018

DELITASTE FLYTTER I FLOTTE NYE LOKALER

Fra april måned har vi ny adresse på Hammerholmen 15-D i Hvidovre.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet. Kølerummene er opbygget i ekstra isolerende materialer, der er særligt konstruerede lastvognssluser, som minimerer kuldetab, og rumopvarmningen i kontoret hentes fra en varmepumpe.
Vi glæder os til at byde dig velkommen. Omgivelser er nye, men bare rolig - servicen og kvaliteten er den samme! :-)