INSPIRATION
FORSIDE
PRODUKTER
NYHEDER
INSPIRATION
HISTORIE
KONTAKT
1001 Salsiccia-kødboller i tomatsauce.pdf
1002 Wrap med Baguette Skinke.pdf
1003 Grovbolle med italiensk salami.pdf
1004 Æblekalkun med rugbrød.pdf
1005 Pasta med krydret nduja-tomatsauce.pdf
1006 Kyllingebryst m. haveurter.pdf
1008 Røget filet på rugbrød med friskrevet peberrod.pdf
1009 Ciabatta med kalkun silber.pdf
1010 Omelet med skinke.pdf
1011 Kogt røget kalkunbryst med ovnbagte grønsager.pdf
1012 Roastbeef med sommersalat.pdf
1013 Kalkun med pæresalat.pdf
1014 Biksemad med fjerkræpølser.pdf
1015 Cocktailpølser skjult i fad.pdf
1016 Smørrebrød med Baguetteskinke.pdf
1017 Honningskinke med kartoffelsalat.pdf
1018 Westfaelischer Kartoffelsalat med Baguetteskinke.pdf
1019 Tysk gigantburger med kogt skinke.pdf
1020 Baguetteskinke med hvid asparges.pdf
1021 kabanospølser i klar suppe.pdf
1022 Thuringer salat med skinke.pdf
1023 Tysk skinkeplatte.pdf
1024 Bresaola med pistacie og parmesan.pdf
1025 Chorizobrunch.pdf
1026 Charcutteri Crostini.pdf
1027 Chorizo med asparges og rejer.pdf
1028 Dadler med serranoskinke.pdf
1029 Tapas med Serranoskinke.pdf
1030 Kold tomatsuppe med serrano.pdf
1031 Focaccia med lufttørret skinke MEC.pdf
1032 Mortadella med melon.pdf
1033 Fiskeruller med pancetta.pdf
1034 Pasta med pancetta.pdf
1035 Pilons à la Ventrèche.pdf
1036 Appelsinsalat med salami venticina.pdf
1037 Chorizo med melon og artiskokker.pdf
1039 Serrano med abrikos og gedeost.pdf
1040 Snegle med chorizo.pdf
1041 Serrano med manchego.pdf
1042 3 slags brucheta.pdf
1044 Fransk baguette.pdf